Off to town!

Nu ska jag till stan. Hoppas på att jag hittar någon go sommarkvällströja. En tröja som man kan ha med sig i väskan på sommarkvällarna om det skulle bli kallt. Tänkte. Jag. Peace out!

how come you don't call me

Goddagens

Idag hade jag tänkt att överraska min kära mor med lite frukost så jag stod och gjorde lite pannkakor o grejer, men vet ni vad hon gör då? JO hon vaknar! Jag som hade tänkt o överraska henne...

Nä nu ska jag städa mitt rum som ser ut som någon knarklangares hus och sedan ska jag till stan och möta upp Elli och kanske Ellen men hon svarar inte på sin jävla fån.

yesyes that's what is going on.

Bajbaj


en såndär outfit







Skjorta - Just Female från RBL, Bandeau, ring, halsband och shorts - BikBok

det är kö från gatan upp till hallen

Igår var det gääleeet!
Somsagt så vardet ju bal igår. Värst vad alla blev väldigt fina helt plötsligt! Inte för att alla brukar vara fula men asså haha a ni fattar.
Först var det lite tråkigt, bara lite nomineringar och sånt. Men sen när DJ:n satte sina magiska fingrar på skivorna, aj då blev det FEST.
Innan balen shoppade jag och mamma lite igen och jag lyckades köpa en helt jävla värdelös platt/locktång. Köpte lite kläder också, kan visa er sen!

todaloo!

glader

Hej för jag är glad för vet ni vad trallallalalaaa
Mohahaha Idag fick jag reda på att jag har fått fyra MVG:n till! Jag har höjt mig i nio ämnen, allt som allt blir det 11 MVG:n vilket blir 295 POÄNG! ASSÅ HIMLARS, VAD GLAD JAG ÄR. Men fortfarande... ska jag gå ekonomi eller natur?
Och imorgon är vi lediga och sen är det bal! Nu har jag klännigen, skorna och örhängena fixade och imorgon kanske jag ska ta en sväng till torget för make-up och håruppsättnning eller styling.
Känns som att jag skriver om samma sak i varje inlägg. Höhö. Men när sommarlovet är i full fart, ska jag inte nämna ett enda litet ord om framtiden. Åhh vad jag längtar! Sommarlov is the shit.



baby i swear it's deja vú


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Jag är glad idag. Idag har varit en bra dag. Mohohohoo. För det första så får jag MVG i SO! ASSÅ FYRA ÄMNEN! Och för det andra har jag hittat skor till balen och köpt kläder.
Och nu målar jag en bild som börjar bli riktigt bra för att vara jag. Har verkligen ingen aning om var den konstnärliga genen kom ifrån...
L8A fellas!

To da loo!

ratataaa

WZP

Nu är det typ 2 veckor kvar av skolan och betygen sätts på måndag. Jag. Får. Ångest. Jag önskar att jag kunde börja om hela nian och sätta MVG på alla dom där slarviga VG arbetena som jag kunde ha gjort så mycket bättre om jag bara hade ansträngt mig en smula.
Så ni 96:or där ute som satsar högt men ändå inte orkar göra någontong åt det. Bara gör det! Ni förstår verkligen inte hur mycket man ångrar sig när betygen ska sättas inom en vecka.
På fredag är det bal och jag vet fortfarande inte vilket smink jag ska ha, jag kan inte ens sminka mig så det är också ett problem, vet heller inte vilken frisyr jag ska ha, vilka smycken och mina skor som jag beställde på Nelly har inte kommit än heller. www.linabomanharpanik.se
Näh nu ska jag nog försöka lugna ner mig lite. Höhö.

To da looo

collage



Ett slarvigt collage på lite småsnygga grejer som jag har slängt ihop.
l8aaaaa

någon borde byta stad, för nu kommer allt tillbaks


Kom precis hem från skolan. eller nej det är inte sant för jag kom hem för ca en timma sen. Hursomhelst så hade jag bara svenska, hemkunskapsprov, spanska uppsatsskrivning och två lektioner till som är helt onödiga jämfört med mina två livsavgörande skoluppgifter jag har. Så jag åkte hem och köpte mig en tidning på vägen hem, men den lär inte bli läst så snart eftersom jag har så bajsmycket att göra.
Aja nu blir det plugg, plugg, plugg och lite mer av det sistnämnda. 
Peace out!

RSS 2.0