trettionde april tvåtusentolv

Godmorgon!
Förlåt för den dåliga uppdateringen över helgen. Har inte haft något speciellt att blogga om helt enkelt, + att jag inte har kommit igång med bloggandet ordentligt än. hehe.
Ikväll ska det bli valborgsfirande hos Berran, ska bli en rolig paus från allt pluggande.
aaaaaja. Vi höres senare!

Use a condom

Var på VIP-shopping på H&M och shoppade lite älsklingar från Fashion Against Aids-kollektionen igår kväll. Visar dom sen!
Vi fick en goodiebag med lite grejer och bland dom så fick man ett "Marilyn Monroe"-rött läppstift som vi provade när vi hade gått ut, men de var så mörkt så vi såg typ inte vad vi gjorde när vi speglade oss i fönstret. Sen när vi kollade på varandra såg vi ut om clowner haha. Allt var helt ojämnt och nånstans hade man läppstift helt utanför. Haha asså gud det såg hemskt ut...

 


Shooooooooez

Fick ett nyhetsbrev från H&M och såg dessa...dessa...åååhjagvetintevad. Blir kär. Kollar om den finns på hemsidan. Slutsåld. Åhnejnejnejnej.
Vill ha dom ännu mer nu bara för det.
Nevermind I'll find, someone like you...

230412

Är i skolan nu och har lunch. Helt vanlig skoldag idag så ja...inget extraordinärt (eller överflöd, inte heller dekadent eller övergöd. Snook!)
Så här struttar jag runt i skolan idag + min röda skinnjacka:


:(

Can't sleep. :(
Nån som har nåt bra tips på hur man kan somna?


jeH

Hej. Tjo. Hejsan. Hallojsan. Hejsan svejsan. Hejsan hoppsan. Hal... nej Lina, nu räcker det.
Hur är det med er mina kära (not to mention imaginary) läsare?
Jag hade nämligen tänkt att kanske blogga här ändå. Ha både tumblr bloggen och denna, för tumblr är nåt helt annat.
Så jaa. Har kemiprov på onsdag så jag sitter och försöker skriva en sammanfattning, som repetition. Japp för det vill ni veta. Aa de vill ni.
Ska även gå på Fashion Against Aids VIP-shopping på onsdagkvällen på H&M. Ska bli super kul! Har aldrig gjort det förut. Höh. Måste se till att inte slösa massa pengar tills dess...HIHÖ.
Nästa vecka har vi TVÅ svenska nationella prov. Det muntliga är gjort och gick bra så det är ju skönt. Nu är det de värsta kvar, skriftliga och läsförståelse. Suger väldigt mycket på läsförståelse. Inte brå.
Nu borde jag verkligen fortsätta plugga och inte slösa tid (som jag föriövrigt är väldigt bra på).
Bai Bai. Hej då. Puss puss. Kram kram. TTYL. Toodaloo.

RSS 2.0